Hommafoorumin parhaat palat

Vaikka homma alkaakin olee jo pulkassa ja homosaatio etenee kuin luotijuna, on vaikea olla vilkuilematta nettisotureiden pyhään luolaan. Tässä toimituksen valtisemia parhaita paloja. Huomaa että homma vetää kuolinkorinaa:

ps: Luigin oikee nimi on Lassi Sirviö

 

« Vastaus #432 : 22.09.2013, 14:44:09 »

Mistä noi on saanu noi kuvat ja videot. Esim tää http://www.youtube.com/watch?v=L_sZPALXDVM Tulee mieleen onko noi ns uusnatsit vaan palkattu tonne koska nyt ne pilaa koko jutun maineen ja kaikki heterot on nyt ylen mielestä natseja. No, ylen uskottavuus on kyl aika paljon mennyt jo aikoja sitten (esim yle väitti että saddam husseinilla on massatuhoaseita ja siksi sinne pitää iskeä 10v sitten jne muuta soopaa).MEgafooni

« Vastaus #435 : 22.09.2013, 14:48:15 »
Se, mitä ihmettelin, oli homoporukan aggressiivinen ja anarkistihenkinen räyhääminen ja natsittelu. Heterous on siis natsismia. Tapahtuman heteropuolella ei ollut näkyvästi natsihenkisen oloisia tyyppejä, nuo kuvat on otettu tapahtumapaikan ulkopuolella ilmeisesti tapahtuman jälkeen.
Vs: Hetero Pride Finland 21.9. 2013
« Vastaus #442 : 22.09.2013, 15:07:12 »
 Ihmetyttää tuo ns. suvisten natsikiihkoilu. Eikös se ala jo olla vanha juttu? Keksikää nyt joku toinen “kortti” heitettäväksi. Haukkukaa hetero prideä vaikka apinoiksi. Suomessa ei ole ollut natseja 74 vuoteen. Minusta on vaan kovin latteaa ja lapsellista höpöttää aina niistä natseista ja Hitleristä. Eikö mielikuvitus riitä muuhun?

Topi Junkkari

« Vastaus #448 : 22.09.2013, 15:22:50 »
Homot ovat muuten keksineet jonkin tavan lisääntyä (suvuttomasti?) jo pari-kolmekymmentä vuotta sitten. Osallistuin provokaatioon sen verran, että huusin homopuolelle: “Käsi ylös kenen mutsi oli hetero!”. Viisikymmenpäisestä joukosta nousi ehkä kymmenen kättä.

Eino P. Keravalta

« Vastaus #454 : 22.09.2013, 15:35:47 »
Koko yhteiskunta poliitikkoineen, medioineen, virkamiehineen, yliopistoineen ja kouluineen on niin läpeensä kulttuurimarksilaisuuden syövyttämä, että jo moraalinen, maltillinen ja normaalijärkinen ihminenkin alkaa nostella oikeaa kättään symboliseksi protestiksi, vaikkei missään nimessä natsi olisikaan. Kyseessä on kyllästymisestä nouseva, luonnollinen reaktio tilanteessa, jossa yhteiskunnassa pyritään demonisoimaan kulttuurimarksismia lukuunottamatta kaikki suuntaukset. Käsienkohottelijoista natseja on vain promillen murto-osa, jos sitäkään.
« Vastaus #461 : 22.09.2013, 15:46:03 »
Jos sitä [hailaamista] tehtäisiin mahdollisimman paljon ja mahdollisimman julkisesti, niin koko asia arkipäiväistyisi eikä ketään kiinnostaisi. Siinä olet kyllä oikeassa, että “hyvä tulee”: lopulta kulttuurimarksilainen, ihmisvihamielinen aate nujerretaan ja ihmiskunta astuu uuteen kansallisvaltioiden ja demokratian kukoistukseen.

Veikko

« Vastaus #483 : 22.09.2013, 16:33:39 »
En tiedä minkälainen oli mielenosoituksen alku, minkälainen oli itse mielenosoitus, mutta loppu vaikuttaa poikkeuksellisen epäonnistuneelta.

Professori

« Vastaus #498 : 22.09.2013, 19:35:49 »

Minusta tässä on oleellista toisaalta lehdistön hiljainen hyväksyntä mielenosoituksen häirinnälle. Ikään kuin  kaikkien oikeus mielipiteen osoittamiseen julkisesti ei olisikaan samanarvoinen maamme toimittajakunnan mielestä?  Toisaalta kyllä huvitti Viinikaisen kyvyttömyys hallita omaa käyttäytymistään; ei todellakaan kansanedustaja-ainesta.

janit

“Heterot” stailaa

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s